![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 22.05.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, potrzebuje prostego sktyptu php który czyści cookie strony po wejściu na nią. Czyli przykładowo wchodze na stronę abc.pl i skrypt sam wyczyści cookie związane z tą stroną. Czy jest taka mozliwość?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Nieautoryzowani Postów: 2 249 Pomógł: 305 Dołączył: 2.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- Google knows the answer...
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 22.05.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Okey czyli wrzucam na strone
A zamiast TestCookie co wpisać? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- Nie udzielam pomocy poprzez PW i nie mam GG.
Niektóre języki programowania, na przykład C# są znane z niezwykłej przenośności (kompatybilność ze wszystkimi wersjami Visty jest wiele warta). |
|
|
![]()
|
|
A jak wyskakuje taki bład
po wrzuceniu kodu
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pokaż kod. Nie wysyłaj nagłówka po tym jak już coś wysłałeś np. "echo 'xxx';"
Niektóre języki programowania, na przykład C# są znane z niezwykłej przenośności (kompatybilność ze wszystkimi wersjami Visty jest wiele warta). |
|
|
![]()
|
|
Poczatek index.php wygląda tak:
|
|
|
![]()
|
|
Wyślij to po session_start();
|
|
![]()
|
|
Podziękował - działa
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 01:02 |