![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 616 Pomógł: 12 Dołączył: 16.07.2006 Skąd: : getCity ( ); Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dostaje taki dziwny błąd:
SCRIPT1002: Błąd składni index.html, wiersz 1 Znak 1 konsola wskazuje na: linie 1 tam jest tylko kod html i w dodatku poprawny o co chodzi? Ten post edytował jarmiar 19.05.2012, 11:42:50 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 729 Pomógł: 346 Dołączył: 4.04.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Moja kryształowa kula podpowiada mi: pokaż kod najlepiej na żywo.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 616 Pomógł: 12 Dołączył: 16.07.2006 Skąd: : getCity ( ); Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie wiem który kod /w jakim pliku/ mam Ci podesłać bo konsola pokazuje błąd w 1 linii , która zawiera tylko kod html... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 178 Pomógł: 596 Dołączył: 25.09.2009 Skąd: Piwniczna-Zdrój Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Może to problem z kodowaniem pliku. Jeżeli plik zakodowałeś w UTF-8 z BOM, to na początku pliku znajduje się właśnie BOM, niewidoczny dla ludzkiego oka.
Jeśli to nie to, to pokaż całość on-line. |
|
|
![]()
|
|
Nie ma BOMa
Musiałbys podać na pw IP wtedy Cię dopiszę bo dostęp jest dość zastrzeżony ;-) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Musiałbys podać na pw IP wtedy Cię dopiszę bo dostęp jest dość zastrzeżony ;-) Pokaż kod po prostu na http://jsfiddle.net/ a nie zawracasz gitarę. "mam błąd, chce go naprawić, ale nie mogę go pokazać a chciałbym żebyście go naprawili" |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 1 Dołączył: 14.05.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pierwszy wynik z googla prowadzi do dyskusji o tym. http://www.sencha.com/forum/showthread.php...rror-in-IE7-8-9
Zerknij na ostatni post, który mówi: "IE cannot eval/execScript (or parse dynamic script blocks as new Functions) script source containing this type of comment block. Remove them and try again..." Może Ci to pomoże, a jak nie to bez pochwalenia się kodem nie będziemy mogli Ci pomóc. Napisz chociaż czy korzystasz z jakiś bibliotek js etc. Pozdrawiam. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 15.09.2025 - 00:11 |