![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 251 Pomógł: 0 Dołączył: 21.01.2010 Skąd: Nowy Sącz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Nie znam się na js i ciężko mi ruszyć cokolwiek w tym temacie, mam taki kod
i potem wyświetlam zmienną $status_pcmarket, problem w tym że jeżeli status zmienia się to żeby zobaczyć zmiane trzeba odświeżyć strone, więc pomyślałem o js miało by to wyglądać tak że skrypt wykonuje się co 30s i najlepiej było by przerwanie sprawdzania statusu gdy zostanie spełniony ten warunek if($row_pc['Razem']>10) ale to nie jest niezbędne |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 62 Pomógł: 0 Dołączył: 27.06.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Do odświeżania strony możesz wykorzystać meta refresh
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 251 Pomógł: 0 Dołączył: 21.01.2010 Skąd: Nowy Sącz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Myślałem o tym, ale nie chce to działać, biorąc pod uwage że gdy jest wyświetlany ten status są przesłane zmienne POST, pozatym nie chce żeby odświerzał sie cały ogromny skrypt tylko jego wyżej wymieniony kawałek
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 374 Pomógł: 79 Dołączył: 6.04.2010 Skąd: Ostrów Wielkopolski Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
znalazłem taki kod
tylko jak zamiast status.php wstawić bezpośrednio kod php, po to żeby widział zmienne wczesniej występujące? np chodzi mi o to żeby to zadziałało:
a w pliku status.php tresc
(IMG:style_emoticons/default/questionmark.gif) Ten post edytował adi456 16.05.2012, 12:12:19 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 04:50 |