![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 22 Pomógł: 0 Dołączył: 23.04.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
chce wpisac do value w formularzu wartosc z tablicy post marka zeby ona tam zostala po odswiezeniu strony , 2 sposoby mam szukalem w necie ale nie gada wyswietla mi na surowo czyli " $_POST['marka']"
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 290 Pomógł: 48 Dołączył: 11.05.2008 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 22 Pomógł: 0 Dołączył: 23.04.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 290 Pomógł: 48 Dołączył: 11.05.2008 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
bledu nie ma ale, mam sortowanie ze wpisze sobie np marke wyskakuja mi auta i potem chce sortowac po pewnym polu przez link i GETa
problem polegal ze wartosci z formularza wygasaly chcialem je zachowac poprzez wpisanie w value , ale klikniecie w ten link rozumiem ze skasuje mi te wartosci? ten link ma doisac mi do zapytania order by $sort , czyli sposob sortowania , istnieje jakis inny sposob bez odpalenia skryptu od nowa by jakos dopisac po kliknieciu zmienna z wartoscia jaka ma sortowac? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 24.08.2025 - 00:06 |