![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 2.04.2003 Skąd: Rybnik Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
heh... to jest całkowicie bezsensu. Wykorzystuje przekazywanie parametrów w linku do między innymi warunkowego wyświetlania niektóych części na stronie. i problem polega na tym że gdy np daje
<a href="strona.php?id=2">link</a> to mi sie wyświetla ta część strony która odpowiada $id==2 ale w momencie kiedy zmieniam id na np kid : <a href="strona.php?kid=2">link</a> przestaje mi to działać Nie wiem ale to jest totalny bezsens.... Może mi ktoś powiedzieć czy w linkach przy przekazywaniu parametrów właśnie do sterowania stronami nie można używać innych zmiennych, np kid? ![]() -------------------- Kto pyta nie błądzi
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 1 512 Pomógł: 2 Dołączył: 22.04.2002 Skąd: Koszalin ![]() |
mozesz jakie chcesz zmienne dawac tylko prosze Cie o:
1. jak pytasz to wklejaj kod za pomoca CODE lub php - podczas pisania nowego postu 2. Jak piszesz posta i twierdzisz ze gdy sprawdza wartosc zmiennej to nie dziala to wklei kod odpowiedzialny za sprawdzanie zmiennej $kid 3. Najpierw poszukaj czy na forum nie bylo juz tego tematu -------------------- brak sygnaturki rowniez jest sygnaturką
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
Może ja głupi jestem, ale skoro działa dla
Kod ?id=2 to znaczy ze w skrypcie masz [php:1:2f69548fe5]$_GET['id'][/php:1:2f69548fe5]. W takim przypadku, jeśli zmienisz idna kid, to musisz też zmienić[php:1:2f69548fe5]$_GET['id']
// na $_GET['kid'][/php:1:2f69548fe5]I nie ma siły. Musi działać. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 08:06 |