![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 39 Pomógł: 4 Dołączył: 9.05.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Napisałem taki skrypt do łączenia się z bazą danych. Następnie napisałem skrypt testujący lecz wyrzuca mi błąd. Co robię nie tak, bo dopiero zaczynam z programowaniem obiektowym php. O to błędy: Warning: mysql_query() expects parameter 2 to be resource, string given in C:\wamp\www\lookbook\class\class.Datebase.php on line 20 mysql_fetch_assoc() expects parameter 1 to be resource, null given in C:\wamp\www\lookbook\class\class.Datebase.php on line 24
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 250 Pomógł: 55 Dołączył: 27.08.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie wiem po co Ci to, nic tez to nie wnosi, a po co wywazac otwarte drzwi do laczenia z baza danych - poczytaj i stosuj lepiej PDO...
Pozdrawiam Ten post edytował krispak 9.05.2012, 22:19:17 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zakładam, że przez pomyłkę zrobiłeś duplikat tematu.
PS. Usuń małpy z kodu (@) i wtedy pokaż jakie masz błędy. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 39 Pomógł: 4 Dołączył: 9.05.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
tak, przypadkowo
błędy te same. okej zainteresuje się tym PDO, nie znałem tego. Lecz mimo wszystko chciałbym wiedzieć na przyszłość gdzie popełniłem bład tak, przypadkowo błędy te same. okej zainteresuje się tym PDO, nie znałem tego. Lecz mimo wszystko chciałbym wiedzieć na przyszłość gdzie popełniłem bład |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 250 Pomógł: 55 Dołączył: 27.08.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 14.09.2025 - 13:01 |