![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 348 Pomógł: 26 Dołączył: 8.10.2008 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witajcie.
Już od dawna się nad tym zastanawiałem ale teraz mam przez to problem. Wygenerowałem sobie modele Doctrinem i chciałem dodać validatory ale żadnym edytorem nie mogę zmienić ani nawet skasować plików modeli. Cytat Polecenie: DELE BaseUzytkownik.php Odpowiedź 550 BaseUzytkownik.php: Permission denied dodam, że nie mam też prawa zmienić chmoda. Ten post edytował Adi32 9.05.2012, 15:01:50 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 709 Pomógł: 176 Dołączył: 24.10.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zapewne php jest uruchomione na innym koncie niż twoje. Jeżeli w cpanelu nie możesz resetować właściciela plików, to pozostaje Ci napisanie do administracji.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 348 Pomógł: 26 Dołączył: 8.10.2008 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zdawało się, że jak mam dostęp FTP to moge zrobić wszystko z plikami a tu nie.
Jak to jest, że PHP też odpala się z jakiegoś konta? Czy istnieje sposób zarządzania - do kogo może należeć plik? Jest jedno konto FTP dla tego hosta więc z 'czego' odpala się PHP? Jak tego uniknąć? Nurtują mnie te pytania - może ktoś zna odpowiedzi? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 17.09.2025 - 21:06 |