![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 139 Pomógł: 2 Dołączył: 2.12.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Aktualnie zabieram sie za zakladanie darmowego hostingu. Chciałbym aby na stronach uzytkowników wysietlała się mała rekama która można zamknać, Nie ma ona przysłaniać całej strony, tylko ma znajdować się na dole przegądarki, Obok reklamy przycisk zamkniecia reklamy. Pytanie moje brzmi Od czego powinienem zacząć pisac coś takiego, Jak najbezpieczniej i najwgodniej zrobić coś takiego i ewentualnie jakieś podpowiedzi.
Powód edycji: [phpion]: Dodałem tag.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 6 072 Pomógł: 861 Dołączył: 10.12.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza ![]() |
Przenoszę do odpowiedniego działu i dodaję tag.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dla php auto_append_file lub w apache mod_theme
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 139 Pomógł: 2 Dołączył: 2.12.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
czy coś jeszcze oprócz tego potrzeba?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie
|
|
|
![]()
|
|
witam ponownie,
mam pewien problem, wykorzystując auto_append_file reklama będzie widoczna tylko przy plikach .php, a chciałbym aby również w plikach .html było to widoczne. 2 sprawa to błąd, z którym nie moge sobie poradzić. mianowicie:
ścieszka do pliku jest podana poprawnie. no i 3 to problem z biblioteka GD. przez wykorzystanie auto_append_file nie działa mi biblioteka GD być moze pomogłoby zastosowanie mod_theme lecz nie wiem jak tego użyć. prosiłbym o pomoc pomoże ktoś rozwiązać chociaz któryś z tych problemów ? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 25.08.2025 - 06:26 |