![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 240 Pomógł: 2 Dołączył: 5.12.2010 Skąd: Fulda Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Jak wyświetlić miasto, województwo i kraj użytkownika na stronie? Narazie mam tylko wyświetlanie kraju i działa dobrze, ale jak wyświetlić teraz miasto i województwo użytkownika tak aby działało nie tylko z polskich miast ale i zagranicznych też. Bardzo proszę o pomoc. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
O co Ci chodzi dokładniej? Chcesz mieć listę wyboru, czy dokonać identyfikacji np. na podstawie geolokalizacji?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 237 Pomógł: 22 Dołączył: 16.09.2010 Skąd: Lubaczów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Może użyj klasy scout?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 240 Pomógł: 2 Dołączył: 5.12.2010 Skąd: Fulda Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Może użyj klasy scout? A skąd ją pobrać? O co Ci chodzi dokładniej? Chcesz mieć listę wyboru, czy dokonać identyfikacji np. na podstawie geolokalizacji? Chce zrobić informacje o użytkowniku, Z jakiego państwa pochodzi, z jakiego województwa i z jakiego miasta, według adresu ip. Przykład: Miasto: Fulda Wojewódzwto: Hessen Kraj: DE |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To poszukaj pod hasłem geolokalizacja, jednak dane nie zawsze będą poprawne.
|
|
|
![]()
|
|
To poszukaj pod hasłem geolokalizacja, jednak dane nie zawsze będą poprawne. ok, mam. Dzięki, znalałęm to: http://www.varlog.pl/2010/06/geolokalizacj...chodzi-dany-ip/ i działa świetnie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 07:46 |