![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 24.04.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tak jak w temacie. Nie wiem jak to zrobic. Mam taki kod:
Jest to plik addsite_exec.php. Ma on tworzyc nowa podstrone na postawie szablonu(tak naprawde to on tylko ma kopiowac szablon i zapisuwac ze zmieniona nazwa) Wszystko dizalalo dopoki cala strona byla w 1, glownym katalogu. Teraz chcialem zrobic porzadek i przenioslem pliki "CMSa" do katalogu admin. Ten plik akorat razem z plikiem z formularzem jest w admin/add Jak to wykonam to nie ma zadnego bledu, dane dodaja sie do bazy ale plik sie nie tworzy. Jak wywale ../../ z fukcji copy to wtedy udaje sie normalnie stworzyc plik tyle ze w admin/add nikt nie odpowie? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 221 Pomógł: 20 Dołączył: 4.05.2006 Skąd: Polska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a nie możesz spróbować ścieżki bezwzględnej?
masz ustawione prawa dostępu do katalogu? otrzymujesz komunikat Strona została utworzona? Ten post edytował Swirek 25.04.2012, 15:10:11 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 24.04.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Juz sobie poradziłem. Nie wiem co było problemem, w tej chwili wszystko działa jak nalezy. Najpierw przenioslem addsite_exec.php i addsite.php do admin i zadzialalo, potem przenioslem spowrotem i tez zaczelo dzialac. W tej chwili plik wyglada tak:
Naprawde nie wiem o co chodzilo, wczesniej przeicez funkcja copy miala ten sam parametr 2, tyle ze nie w zmiennych. A zreszta, juz niewazne skoro dziala (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) co do komunikatu. Tak, otrzymywalem go ale albo robilo plik 0(bez rozszerzenia) w katalogu admin/add, albo wogole nie robilo, albo robilo plik o nazwie $filename... pewnie cos namieszalem w skladni i tyle. Ten post edytował Ezoman 25.04.2012, 15:57:18 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 16.09.2025 - 17:12 |