![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 19 Pomógł: 0 Dołączył: 29.12.2003 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Kupię lub wezmę ;-) CMS. Specjalnie zrobiony pod stronę z programami. Bardzo rozbudowany. Proszę składać w tym temacie propozycje cenowe i ewentualnie pytania. Pozdrawiam Ten post edytował Tobi 2.08.2004, 17:13:58 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 79 Pomógł: 0 Dołączył: -- Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W zaleznosci od funkcji 200-500zł
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarząd Postów: 2 277 Pomógł: 6 Dołączył: 27.12.2002 Skąd: Wołów/Wrocław ![]() |
potrzegbna dokłądna specyfikacja, oczekiwana funkcjonalność, potencjalna glądalność, i jeszcze kilka stron dokumentacji wstęnej.
Przypuszczalna cena: od 400 (instalacja i konfiguracja gotowca) do x 000 pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 19 Pomógł: 0 Dołączył: 29.12.2003 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hmm więc sobie przejrzałem co będzie do zrobienia i napiszę (oczywiście wszystko oparte o MySQL)(chcę tylko powiedzieć, że jestem bardzo wymagający i czepiam się szczegółów):
- Bardzo rozbudowany download [coś a'la Pafile DB(do tego najczęściej ściagane pliki)] - System newsów - System do kontaktowania się [z powiadamianiem itp itd] - Dość skomplikowany skrypt konkursu WWW - Dość skomplikowany Katalog stron - Logowanie zintegrowane z phpbb - Sonda - Rotator bannerów (a dokładnie 3) - Rotator buttonów [także 3] - Na forum [phpbb (nie gotowy skrypt, a przezemnie dobrany)] - skrypt artykułów - statystyki [jeszcze się nad tym zastanawiam] - newsletter No i chyba tyle (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif) teraz poproszę o propozycję cenowe... |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 79 Pomógł: 0 Dołączył: -- Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W takim razie od 1000zł
|
|
|
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 114 Pomógł: 1 Dołączył: 17.07.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 34 Pomógł: 0 Dołączył: 21.03.2004 Skąd: Oświęcim Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
1 000 PLN
Pozycjonowanie w cenie. Program napisany w XHTML + CSS. Możliwość dodania wersji dla komórek (strona dostosowana do ich rozdzielczości ekranu). |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 23:19 |