![]() |
![]() |
-Vico- |
![]()
|
Goście ![]() |
Próbuję wyswietlic tabelke w kodzie php, według mnie wszystko jest, ale tabelka wgl sie nie pokazuje. Mógłbym dostać jakąś wskazóke dlaczego tabela się nie wyświetla? Dziękuje.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 417 Pomógł: 44 Dołączył: 23.06.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a można wiedziec jaki jest sens wyświetlania całego tego HTML'a między znacznikami php ?
a jak już się tak upierasz to </table> na końcu. Ten post edytował Posio 6.04.2012, 20:18:41 |
|
|
-aa- |
![]()
|
Goście ![]() |
mozna wpisac tylko ify midzy <? ?> ale ponoc lepiej tym sposobem bo costam <teraz nei pamietam dlaczego>
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 417 Pomógł: 44 Dołączył: 23.06.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
TAK, według mnie nawet należy ...
|
|
|
-a- |
![]()
|
Goście ![]() |
dodanie </table> / nie pomoglo, sprobuje ta druga metoda
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 41 Pomógł: 10 Dołączył: 13.01.2009 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
masz chaos w tagach, ostatnie <td> tez nei zamkniete,<br> bym wywalil poza <b> (z ktorego tez bym nie kozystal - polecam nowszy zamiennik - <strong>) poza tym wyrzuć z ifow to <td></td> bedziesz mial pogubione znaczniki jak coś sie wyświetli a coś nie
|
|
|
-vico- |
![]()
|
Goście ![]() |
Pozmienialem wedlug wskazowki i dalej nie wyswietla tabelki ;<
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 41 Pomógł: 10 Dołączył: 13.01.2009 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
no u mnie na localhoscie smiga jak marzenie ;P (pomijając złe znaczniki)
|
|
|
-a- |
![]()
|
Goście ![]() |
To jaki moze byc problem ?
U mnie za .. nie chce sie pokazac tabelka, tez na localhost |
|
|
-a- |
![]()
|
Goście ![]() |
Temat do skasowania
mialem 2 pliki odbiorca1 i odbiorca zmiany wgl sie nie pokazywaly bo pracowalem na odbiorca1 ehh Dziekuje za pomoc |
|
|
-a- |
![]()
|
Goście ![]() |
Temat do skasowania
mialem 2 pliki odbiorca1 i odbiorca zmiany wgl sie nie pokazywaly bo pracowalem na odbiorca1 ehh Dziekuje za pomoc |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 15.09.2025 - 01:52 |