![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 14 Pomógł: 0 Dołączył: 8.11.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
na starej stronce miałem zrobiony dość prosty system z samym hasłem. Wchodziło się na "strona1.htm" wpisywało się hasło i przenosiło na "strona2.htm" gdzie były linki do dokumentów, zdjęć itp. Problem był taki, że jeśli znało się adres to można było wejść prosto na strone2 i pobierać pliki bez podawania hasła oraz kopiować linki do dokumentów. Potrzebuję skryptu gdzie za każdym razem trzeba będzie się logować i dopiero wtedy można pobierać pliki, nie da się kopiować linków do plików, nie ma podanej ścieżki do pliku tylko generują się te takie losowe literki, wiec trzeba się za każdym razem logować żeby coś sciągnąć - niewiem jak to nazwać ale chyba wiadomo o co mi chodzi ![]() Dzięki za pomoc ! Pozdr. Ten post edytował misieqq 4.04.2012, 16:52:02 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 16 Pomógł: 1 Dołączył: 12.01.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ustaw odpowiednie ograniczenie w tym pliku, że jeśli nie istnieje sesja tworząca się po zalogowaniu to ma pokazywać się odpowiedni komunikat.
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 14 Pomógł: 0 Dołączył: 8.11.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
hehe, aż taki expert to ja nie jestem żeby takie coś zrobić, no ale może coś znajdę w goglu ;p
Inne prozycje dalej mile widziane. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 16 Pomógł: 1 Dołączył: 12.01.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeśli masz już dobrze wykonany skrypt logowania to mało Ci zostało
![]() Ustaw tak, żeby po zalogowaniu tworzyło sesję np. zalogowany, potem w pliku, do którego wejść można tylko po zalogowaniu ustaw takie coś:
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 565 Pomógł: 15 Dołączył: 11.10.2010 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Nie wiem czy o to Ci chodzi. Skrypt robiony na szybko.
Strona1.php
Strona2.php
Ten post edytował Dominator 4.04.2012, 20:43:46 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 10:58 |