![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 22.09.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
http://www.youtube.com/watch?v=2uQ5hbwTs40
nie wiem jak dla was ale dla mnie ma talen ten tekst aż za serce łapie |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 333 Pomógł: 137 Dołączył: 25.03.2008 Skąd: jesteś?? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Masz może gdzieś wersję z komentarzem komisji lub umiesz mniej więcej nakreślić co powiedzieli?
Całość ma coś w sobie, nie wiem czy się przyjmie bo tego typu tematyka nie wszystkim będzie pasować do wykonania, mi się podoba na plus. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(YouTube) "Must Be The Music - BIAŁY -..." Ten film wideo jest już niedostępny z powodu otrzymania roszczenia dotyczącego praw autorskich przez Telewizja Polsat i inne. hehe. Wczoraj słyszałem końcówkę tego występu, nawet nieźle mu wyszło. A co do niego, to on walczy o prawa nad dzieckiem? Kolejna chwytliwa opowieść z cyklu "rzekomo mam talent, ale kiepskie życie, mój ojciec jest alkoholikiem a mamusia mnie nie przytulała", Ten post edytował !*! 26.03.2012, 10:14:20 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 26.09.2025 - 23:21 |