|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 22.03.2012 Ostrzeżenie: (0%)
|
Witam wybralem sobie jako prace semestralną zrobienie a la CMSa, ale niezmiernie potrzbne mi jest komentowanie czesci zapytania za pomocą "--" ,problem w tym ze po zainstalowaniu i zsynchronizowaniu PHP, Apache oraz MySQLa takie komentarze nie działaja, nie spełniają swojej funkcji, efektem uzycia ich w kodzie jest syntax error...
Moje pytanie brzmi czy da sie gdziea takie komentarze wlaczyc, bo jak sie domyslam są one u mnie wyłączone.... Ten post edytował akcelero 22.03.2012, 08:10:57 |
|
|
|
![]() |
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 798 Pomógł: 307 Dołączył: 13.05.2009 Skąd: Gubin/Wrocław Ostrzeżenie: (0%)
|
Nie jestem w 100% przekonany, ale wydaje mi się że tak się nie da, dlatego że "--" jest operatorem zarówno predekrementacji jak i postdekrementacji, więc nie wiem czy coś takiego będzie osiągalne. A czemu nie możesz użyć zwykłych komentarzy?
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 178 Pomógł: 596 Dołączył: 25.09.2009 Skąd: Piwniczna-Zdrój Ostrzeżenie: (0%)
|
Komentarze w MySQL. Jeśli komentarz rozpoczyna się dwiema pauzami --, to później musi być biała spacja, a sam komentarz obejmuje wszystko od -- do końca linii.
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 22.03.2012 Ostrzeżenie: (0%)
|
dziękuję bardzo za odpowiedz : )
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Aktualny czas: 23.12.2025 - 20:22 |