![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 21.03.2012 Skąd: Sosnowiec Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Mam o to taki mały problem! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Zrobiłem sobie szablon strony w HTML.. Chciałem zrobić że jak kliknę jakieś hiperłącze to zmienia mi się treść strony a nie ładuje kolejna strona.. oto przykładowe 2 hiperłącza: Kod <a href="index.php?page=index" style="text-decoration: none; color: black">Home</a> <a href="index.php?page=download" style="text-decoration: none; color: black">Download</a> Uznajmy że mam plik download.txt i chciał bym go wywołać klikając w Hiperłącze "Download" to jak to mam zrobić :?: :!: Próbowałem takim sposobem: Kod <? if(file_exists($_GET['page'])) include($_GET['page'].'.txt'); else include('download.txt'); ?> i takim: Kod <?php if ($_GET[page] == "download"){ $_GET[page] = "download"; } if(file_exists("$_GET[page]".".txt")){ include("$_GET[page]".".txt"); } else { echo "Nie znaleziono pliku."; } ?> No ale niestety nie działa.. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Proszę bardzo o pomoc. z góry Dziękuję ; ) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 30.10.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 21.03.2012 Skąd: Sosnowiec Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Niestety zwraca mi błąd w tej linijce:
Kod if{isset{$id}} {
Ten post edytował Hysek 21.03.2012, 23:19:30 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 821 Pomógł: 111 Dołączył: 11.09.2006 Skąd: Biała Podlaska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
dzieki Rysh.. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
wszystko działa (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 821 Pomógł: 111 Dołączył: 11.09.2006 Skąd: Biała Podlaska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 132 Pomógł: 4 Dołączył: 22.10.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A ja proponuje gruntownie przefiltrować GETa bo kod jest samobójczy.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 26.09.2025 - 14:02 |