![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 650 Pomógł: 16 Dołączył: 5.07.2010 Skąd: Ściśle Tajne Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam! Mam taki o to formularz:
Tutaj jest kod jakiego chce użyć w skrypcie
i wszystkie funkcje działają prócz sprawdzania hasła. Nie wiem dlaczego. Jeżeli mam taki prosty kod to wszystko jest ok:
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 116 Pomógł: 8 Dołączył: 21.11.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
deklaracje funkcji sprawdzpass
Kod function sprawdzpass($lg, $ps) { wepchales do ifa, tak nie powinno byc. PS. strasznie wolno i niestabilnie Ci to bedzie chodzilo, nie mozesz laczyc sie z zewnetrzna baza (mysql) i przez nia sprawdzac czy login jest prawidlowy? Jak strona nie odpowie nic lub zwroci jakis inny error to wyjdzie, ze haslo jest prawidlowe. Ten post edytował kyku 4.03.2012, 13:57:18 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 650 Pomógł: 16 Dołączył: 5.07.2010 Skąd: Ściśle Tajne Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ale jak mam na samej górze skryptu function sprawdzpass($lg, $ps) { to tak samo nie działa... nie wiem co jest tego powodem...
Odpowiedz jest prosta... Nie działa gdyż kodowanie miałem ustawione na UTF8 bez bom |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 15.09.2025 - 15:26 |