![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 386 Pomógł: 7 Dołączył: 22.04.2010 Skąd: Ziemia Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Witam mam tutaj proste logowanie. Działa na mojej stronie lecz gdy wykupiłem nowy serwer i tworze stronę dla kogoś to skrypt nie loguje. Nie wiem może to wina bazy. Klikam na zaloguj i tak jak by w ogóle tylko tam header widziało i przenosi mnie od razu do index.php. Nie wyświetla się żaden komunikat a powinien w razie złego wpisania val 1 2 lub 3. Kod:
logowanie sam skrypt:
A to skrypt sprawdzający logowanie :
Ten post edytował nikestylex7 27.02.2012, 21:59:57 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 654 Pomógł: 42 Dołączył: 27.07.2010 Skąd: Jaworzno Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zacznij od:
Temat: Jak poprawnie zadac pytanie Kod error_reporting(E_ALL); ini_set('display_errors','1') $sql = 'jakieś zapytanie'; echo 'ZAPYTANIE:'.$sql; mysql_query($sql) or die('BŁĄD:'.mysql_error()); dodaj komunikat echo przy zapytaniu... |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 386 Pomógł: 7 Dołączył: 22.04.2010 Skąd: Ziemia Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Dzięki stary pomogło mi to w ustaleniu tego że nie dałem session_start(); na początku (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 23:50 |