![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 25 Pomógł: 0 Dołączył: 12.01.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
mój plik .htaccess wygląda tak:
Niestety po założeniu subdomeny mojej domeny, subdomena nie działa poprawnie... jak można zastąpić ten .htaccess, żeby subdomena dzialała poprawnie. Pozdrawiam Można to np. tak zastapić? Kod RewriteRule ^((nazwa)|(nazwa1)|(nazwa2)|(nazwa3)) /index.php?pokaz=$1 [L,NC] wtedy subdomena działą poprawnie |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 322 Pomógł: 15 Dołączył: 29.01.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A jak w panelu serwera ustawisz subdomene to nie działa ?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 25 Pomógł: 0 Dołączył: 12.01.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No właśnie założyłem subdomenę w panelu serwera
Ale ten plik .htaccess powodował właśnie to, że subdomena nie działała poprawnie. Po prostu nie odnajdywała wgranych plików. Jak zmieniłem na to: Kod RewriteRule ^((nazwa)|(nazwa1)|(nazwa2)|(nazwa3)) /index.php?pokaz=$1 [L,NC] to problem znikł... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 958 Pomógł: 574 Dołączył: 23.09.2008 Skąd: wiesz, że tu jestem? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kod RewriteEngine On RewriteBase / RewriteCond %{HTTP_HOST} !www.domain.com$ [NC] RewriteCond %{HTTP_HOST} ^(www.)?([a-z0-9-]+).domain.com [NC] RewriteRule (.*) %2/$1 [L] Może pomoże |
|
|
![]()
|
|
Nie pomogło
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 23:11 |