![]() |
![]() |
-Wuwuzela- |
![]()
|
Goście ![]() |
witam
mam problem z moim skryptem - kumpel pomógł mi go napisać, lecz teraz zostałem sam ze skryptem i nie wiem za bardzo jak sobie poradzić z tym. Do rzeczy - skrypt łączy się z bazą danych, pobiera informacje z kolumny "dukaty" i "fortyfikacje" dla konkretnego usera. Następnie po kliknięciu buttonu "odejmuj", skrypt odejmuje wartość -3 w kolumnie dukaty i dopisuje +1 w kolumnie fortyfikacje. moja tabela users wygląda tak : Cytat user_id user_login user_haslo gg dukaty fortyfikacje Lecz skrypt nie działa. Pierwsze - wyrzuca na przywitaniu: Cytat Witaj user_testowy! Warning: mysql_result(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/linux2/domains/kozacy.org/public_html/karaiby/kupuj.php on line 17 Warning: mysql_result(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/linux2/domains/kozacy.org/public_html/karaiby/kupuj.php on line 18 [Na dole button "Odejmij"] Po kliknięciu buttonu, adres zmienia się na kupuj.php?odejmuj=1, wyrzuca na stronie "Odejmowanie wykonane", lecz w bazie danych nic się nie zmienia. Oto mój skrypt:
gdzie jest błąd? Prosiłbym o poprawienie w miarę możliwości. Z góry dziękuję! Pozdrawiam serdecznie |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 433 Pomógł: 64 Dołączył: 29.01.2011 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Może wypadałoby dać przecinek między dukaty a fortyfikacje
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 778 Pomógł: 84 Dołączył: 29.07.2010 Skąd: Gliwice / Pławniowice Mistrz niezmordowanej klawiatury. Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
|
|
|
-Wuwuzela- |
![]()
|
Goście ![]() |
|
|
|
-Gość- |
![]()
|
Goście ![]() |
|
|
|
-Wuwuzela- |
![]()
|
Goście ![]() |
Ktoś wie jak to napisać od podstaw nawet? Mógłby mi ktoś pomóc?
Byłbym wdzięczny bardzo ! pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 045 Pomógł: 141 Dołączył: 19.09.2006 Skąd: B-tów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
-Gość- |
![]()
|
Goście ![]() |
Nie działa. Zamieniłem, dalej te same błędy: Cytat Warning: mysql_result(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /kupuj.php on line 17 Warning: mysql_result(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /kupuj.php on line 18 linie 17,18 Dałem również echo $dukaty aby zobaczyć czy w ogóle pobiera dane z tabeli - niestety, nic się nie pojawia, pomimo że dukaty są. Gdzie może być problem? pzdr! |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 045 Pomógł: 141 Dołączył: 19.09.2006 Skąd: B-tów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
-Gość- |
![]()
|
Goście ![]() |
Dalej to samo. Te same błędy. Any ideas? A może ktoś podejmie się napisania tego od podstaw? Byłbym wdzięczny.
Pzdr! |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 778 Pomógł: 84 Dołączył: 29.07.2010 Skąd: Gliwice / Pławniowice Mistrz niezmordowanej klawiatury. Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Ile oferujesz ? -> Giełda
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 19:20 |