![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 544 Pomógł: 5 Dołączył: 18.08.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chcę zablokować wszystkim (oprócz mnie) dostęp do serwisu. Ci, którzy wejdą na stronę zostaną przekierowani na odpowiedni plik, do którego mają dostęp. Da się takie coś zrobić? Kombinuję, kombinuję i nic. Albo blokuje dostęp całkiem, nawet do tego wybranego pliku albo strona całkiem się sypie i nawet błędu nie pokazuje żadnego.
Proszę o szybką odpowiedź (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Pokaż, jak to robisz i jakie kryterium chcesz analizować?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 544 Pomógł: 5 Dołączył: 18.08.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Prowizorycznie zrobiłem:
ale chodzi mi o coś typu: [php] deny from all allow from MÓJ.IP <Files plik.php> allow from all </Files> [php] Na htaccess za bardzo się nie znam ale próbowałem z "Order deny, allow" i odwrotnie, różna kolejność w linijkach, Rewrite Rule dla <Files> ale nic nie działało tak jak chcę. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 17.09.2025 - 16:09 |