![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 13.07.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hello.
1.Czy jest jakis program lub skrypt ktory sprawdza kto hotlinkuje np. zdjecia z jakiejs strony www i umieszcza je gdzie indziej ? Przez statystyki nie da sie wszystkigo wylapac a mam ostatnio coraz to wiekszy trafik na stronce pomimo nie zmieniajacej sie praktycznie ilosci wejsc . 2. Potrzebny program lub skrypt , ktory sprawdzilby ktore elementy strony np. .png, .gif czy .css nie sa w zaden sposob powiazane z innymi stronami .php jako ze miejsce na serverze powoli mi sie konczy u mojego ISP chcialbym troche uporzadkowac katalogi i wywalic to co niepotrzebne - to co nie nalezy w zaden sposob do strony, Moze w dreamweaver istrnieje taka funkcja co to sprawdzic potrafi ? z gory dzieki za zainteresowanie |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 640 Pomógł: 28 Dołączył: 13.02.2003 Skąd: Międzyrzecz/Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
1. Nie wiem czy tutaj cos znajdziesz ale pewnie na hotscripts.com bedzie cos...
2. Wiem, ze byl kiedys taki program do sprawdzania poprawnosci linkow na stronach, chyba generowal raport, w ktorym, mogles zobaczyc co twoja strona uzywa, a reszte ewentualnie usunac... (mowa o LinkiBot) Ale nie wiem czy o to chodzilo (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 13.07.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dzieki, ale na hotscripts nie wiem pod jaka kategoria szukac, jak "cos" takiego sie nazywa lub nazywac moze
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 16:39 |