Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

> szukam 2 prostych (?) skryptow
dev8080

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Hello.

1.Czy jest jakis program lub skrypt ktory sprawdza kto hotlinkuje np. zdjecia z jakiejs strony www i umieszcza je gdzie indziej ?
Przez statystyki nie da sie wszystkigo wylapac a mam ostatnio coraz to wiekszy trafik na stronce pomimo nie zmieniajacej sie praktycznie ilosci wejsc .

2. Potrzebny program lub skrypt , ktory sprawdzilby ktore elementy strony np. .png, .gif czy .css nie sa w zaden sposob powiazane z innymi stronami .php
jako ze miejsce na serverze powoli mi sie konczy u mojego ISP chcialbym troche uporzadkowac katalogi i wywalic to co niepotrzebne - to co nie nalezy w zaden sposob do strony,

Moze w dreamweaver istrnieje taka funkcja co to sprawdzic potrafi ?

z gory dzieki za zainteresowanie
Go to the top of the page
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi (1 - 2)
kicaj

-----

1. Nie wiem czy tutaj cos znajdziesz ale pewnie na hotscripts.com bedzie cos...
2. Wiem, ze byl kiedys taki program do sprawdzania poprawnosci linkow na stronach, chyba generowal raport, w ktorym, mogles zobaczyc co twoja strona uzywa, a reszte ewentualnie usunac... (mowa o LinkiBot)

Ale nie wiem czy o to chodzilo (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif)
+Quote Post
dev8080

-----

dzieki, ale na hotscripts nie wiem pod jaka kategoria szukac, jak "cos" takiego sie nazywa lub nazywac moze
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
2 Użytkowników czyta ten temat (2 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Aktualny czas: 22.08.2025 - 16:39