![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 678 Pomógł: 124 Dołączył: 26.09.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Poszukuję ofert pracy zdalnej bądź zleceń web developerskich. Jestem młodą, komunikatywną osobą, która lubi to co robi i co najważniejsze, w mojej opinii, jest w tym dobra. Jestem w stanie poświęcić ok. 15 godz. tygodniowo na zlecenia + dodatkowy czas dla spraw pilnych. Umiejętności
Doświadczenie Posiadam dwuletnie doświadczenie w tworzeniu stron internetowych, lubię to co robię i dlatego staram się cały czas rozwijać oraz zaznajamiać z najnowszymi technologiami. Ostatni z moich projektów dostępny jest pod tym adresem. Zastrzegam iż mimo wszystko projekt ma swój "wiek" więc nie odzwierciedla całkowicie moich aktualnych umiejętności. Szczerze zachęcam każdego zainteresowanego do przetestowania ich. Jak wcześniej wspomniałem, posiadam również wiedzę związaną z PHP, przykładowy kod dostępny jest pod tym adresem. Kontakt W razie zainteresowania ofertą bądź jakichkolwiek pytań proszę o skorzystanie z poniższych danych kontaktowych: Mateusz Krzeszowiak Serdecznie zapraszam do współpracy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ten post edytował Blame 29.01.2012, 18:03:25 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 3.10.2025 - 23:56 |