![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 18.07.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam ponownie.
Czy może ktoś wie jakiego serwera uzyć zamiast "Krasnala" Chodzi mi o coś co ma w sobie : Apache-a ze skonfigurowanym php i bazę MySql. I jeszcze ważne jest żeby to bez problemu chodziło na Windowsie 98. Wielkie dzięki. Pozdro. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 640 Pomógł: 28 Dołączył: 13.02.2003 Skąd: Międzyrzecz/Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Radze zainstalowac wszystko "recznie"
Na jestto wszystko opisane: php.pl > Artykuly > Serwery > Instalacja Apache+php+MySQL na Windowsie -------------------- PHP Developer
"Nadmiar wiedzy jest równie szkodliwy jak jej brak" Émile Zola |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 85 Pomógł: 0 Dołączył: 11.11.2003 Skąd: Lubin Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Wszytsko to co chcesz ma w sobie WMservertools. php, mysql, phpmyadmin, polski język. Cudo. i tylko ~7 mb.
-------------------- Save you mouth for windows!
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 640 Pomógł: 28 Dołączył: 13.02.2003 Skąd: Międzyrzecz/Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mi przynajmniej sprawialo to przyjemnosc zrobienie tego samemu... ale mozna i tak
![]() -------------------- PHP Developer
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 18.07.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
shizo: dzieki, bardzo mi pomogles
kicaj_: kiedys udalo mi sie skonfigurowac recznie apache-a z podlaczonym php, ale fachowcem od tego jeszcze nie jestem. wierze ze to moze byc dobra zabawa, ale wierz mi ze jak idzesz pokazac profesorowi na zaliczeniu swoje dzielo, to masz naprawde malo czsu zeby to skonfigurowac. Poza tym mam jeszcze pytanko troche na inny temat niz php: Czy istnieje jakis taki darmowy "tools" do tworzenia aplikacji windowsowych? ![]() Jesli znacie cos takiego, to z gory dziekuje za linka, albo chociarz jakas nazwe. Pozdrawiam ![]() |
|
|
![]()
|
|
Cytat(wildmagda @ 2004-07-20 20:13:11) kicaj_: kiedys udalo mi sie skonfigurowac recznie apache-a z podlaczonym php, ale fachowcem od tego jeszcze nie jestem. wierze ze to moze byc dobra zabawa, ale wierz mi ze jak idzesz pokazac profesorowi na zaliczeniu swoje dzielo, to masz naprawde malo czsu zeby to skonfigurowac. Zajelo mi to 15min (wg artu na php.pl), nie wiliczajac sciagania plikow, ktore trwaja tez nie duzo. Moze Visual Basic? -------------------- PHP Developer
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 85 Pomógł: 0 Dołączył: 11.11.2003 Skąd: Lubin Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Cytat(wildmagda @ 2004-07-20 20:13:11) shizo: dzieki, bardzo mi pomogles Poza tym mam jeszcze pytanko troche na inny temat niz php: Czy istnieje jakis taki darmowy "tools" do tworzenia aplikacji windowsowych? ![]() Jesli znacie cos takiego, to z gory dziekuje za linka, albo chociarz jakas nazwe. Pozdrawiam ![]() Proszę bardzo ![]() Przecież np. w C, C++, Delphi można robić aplikacje dla Windowsa, które będą "cudowne" (bo zrobione przez Ciebie ![]() ![]() -------------------- Save you mouth for windows!
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 01:46 |