![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 15 Pomógł: 0 Dołączył: 13.12.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czy istnieje skrypt który umożliwia w jakiś sposób na segregacje logów z błędami? tzn. chciałbym mieć możliwość jakąś opcje sortowania np. żeby nie wyświetlało błędów z wczytaniem obrazków .gif jpg itp. albo żeby wykluczyc bledy z okreslonym ciagiem znaków itp. aby to jakos korzystnie przeglądać bo teraz np. mam błędy które już znam i ciągle się one powtarzajaa np. 200 razy w ciagu godziny przez co taki log jest nieczytelny i ciezko mi wylapac cos nowego
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 15 Pomógł: 0 Dołączył: 13.12.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dziękuje za odpowiedz, a czy jest gdzieś pokazane jakie ma możliwości? może jakaś prezentacja ? konto demo ? szukałem, ale coś nie widzę.
Jakieś propozycje jeszcze? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 318 Pomógł: 76 Dołączył: 27.12.2011 Skąd: Dąbrowa Górnicza Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zarejestruj sobie darmowe konto i przetestuj
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 19:19 |