![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 116 Pomógł: 0 Dołączył: 11.04.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Mam taki formularz kontaktowy, skrypt mam z internetu lekko go przerobiłem i wszystko mi działa OK. Teraz chciałem dorobic zeby tylko pierwsze trzy pola byly obowiazkowe, a pole "Informacje dodatkowe" dowolne. W tej chwili działa formularz jedynie jak wypelnie wszystkie cztery pola. Sam kombinuje juz 2 dzien, ale nie daje sobie rady. Dodam ze moja znajomosc php jest bardzo ograniczona. Prosze o pomoc
Pozdrawiam Ten post edytował fcppl 17.01.2012, 19:07:11 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 318 Pomógł: 76 Dołączył: 27.12.2011 Skąd: Dąbrowa Górnicza Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
2 linijka ma wyglądać tak:
34 linijka ma wyglądać tak: (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) Ten post edytował untorched 17.01.2012, 19:13:27 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 116 Pomógł: 0 Dołączył: 11.04.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dzieki za pomoc dziala,
ale dopiero teraz widze ze napisałes "34 linijka ma wyglądać tak:" mi działa to poprawnie jak zrobiłem zmiany tylko w 2 linijce jak pisałes na samym poczatku. Witam, Mam jeszcze jedno pytanie. Jak dorobic w tym formularzu zeby po wypełnieniu i przeslaniu zapytania. Nadawca otrzymywał automatycznie informacje na swojego meila. np" Dziekujemy za przesłanie pytanie. Cos tam cos tam" Dziekuje z gory za pomoc. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 45 Pomógł: 2 Dołączył: 24.12.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak już będzie po proteście przeciwko SOPA to wejdz na php.net i poczytaj o funkcji mail() (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 318 Pomógł: 76 Dołączył: 27.12.2011 Skąd: Dąbrowa Górnicza Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@up, manual przecież działa LINK o_O
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 45 Pomógł: 2 Dołączył: 24.12.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Aj racja... Polska wersja...
zakładkę mam zrobioną na php.net - a tamta wersja nie działa. |
|
|
![]()
|
|
witam,
Poczytałem troche pomieszałem i wszystko działa mi juz w 90% OK. Mam tylko problem jak wysłać meila do osoby wypelniajacej formularz o np: tresci "Dziekujemy cos tam cos tam", a wypelniany formularz do administratora strony. Bo na ta chwile dwa takie same meile dostaje wypelniajacy i administrator i nie potrafie tego oddzielic. Oto zmodyfikowany kod
Pozdrawiam i proszę o jakas wakazowke Czy moze mi ktos pomoc? Ten post edytował fcppl 18.01.2012, 23:30:21 |
|
|
![]()
|
|
Zmiana treści zmiennej $message na inną?
|
|
|
![]()
|
|
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) sama tresc jest OK, ale teraz dla mnie problemem jest jak zrobic zeby inna tresc szla do administratora strony zakladajac ze ta pierwsza idzie do osoby ktora wypelniła formularz.
witam, Moze mnie ktos jakos konkretniej nakierwac. Bo mecze sam i stoje w punkcie wyjscia. Dziekuje z gory Pozdrawiam |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 00:08 |