![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 23 Pomógł: 0 Dołączył: 17.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
czy można napisać skrypt do wysyłania sms, ale niekorzystający z darmowych bramek operatorów. Jest coś takiego jak np. bramka 9gr (chyba 9gr.prv.pl). Czy coś takiego można zrobić "normalnie" za pomocą np. php, czy konieczna jest np. jakaś umowa z operatorami? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 286 Pomógł: 0 Dołączył: 1.11.2003 Skąd: Poland, Płock Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przejrzałem stronę...
Wydaje mi się, że nie... wystarczy
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 23 Pomógł: 0 Dołączył: 8.07.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 23 Pomógł: 0 Dołączył: 17.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@LukasMG: tam można wykorzystać swoje konto na omnixie, a mi chodzi o coś "niezależnego"
@Dabroz: tu podobnie, tylko że tu można wykorzystać konto też w tej bramki. A właśnie interesuje mnie jak coś takiego samemu napisać - coś takiego jak ta bramka... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 286 Pomógł: 0 Dołączył: 1.11.2003 Skąd: Poland, Płock Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No to napewno musisz mieć jakieś zaplecze... napewno nie ma takiej funkcji w php jak sms()
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 333 Pomógł: 0 Dołączył: 4.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
możliwe jest napisanie własnej bramki, ale... udalo mi sie to zrobic tylko na sieć PLUS GSM... dodam, że korzysta z funcji mail
pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 362 Pomógł: 0 Dołączył: 18.02.2004 Skąd: Knurów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(bronx @ 2004-08-31 00:19:04) możliwe jest napisanie własnej bramki, ale... udalo mi sie to zrobic tylko na sieć PLUS GSM... dodam, że korzysta z funcji mail pozdrawiam To jest dokładnie to samo co korzystanie z API bramki ERA Omnix, tylko PLUS udostępnił to w znacznie prostszy sposób. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 03:30 |