![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 4.01.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Posiadam na swoim forum skrypt do obsługi pobierania plików. Skrypt na starym serwerze działał bez problemów. Na nowym serwerze wyrzuca błąd 500 lub pustą stroną, niezależnie od ustawienia raportowanie błędów.Skrypt korzysta z IPBWI oraz smarty. Przypuszczam że błąd jest w tym pliku:
Ten post edytował portals 5.01.2012, 19:43:51 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 5.01.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Sam sobie odpowiedziałeś na swoje pytanie.
,, Do czasu przeniesienia na inny serwer ''. Wystarczy zobaczyć jakie opcje miałeś na poprzednim włączone, a jakie masz tu. Może administrator coś blokuje. Błąd ten to normalka przy zmianie konfiguracyjnej serwera. A u ciebie się taka pojawiła. Warto sprawdzić, z czego korzysta ten twój skrypt downloadu i co wymaga włączonego od serwera. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 4.01.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wydaję mi się że nie korzysta z niczego specjalnego (przynajmniej ta cześć które jest teraz wykonywana ). Administracja mówi że nie ma żadnych blokad i to błąd w kodzie.
Na tym serwerze jest php 5.3 a nie wiem jakie było na starym. Ten post edytował portals 5.01.2012, 20:22:53 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 80 Pomógł: 0 Dołączył: 15.10.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
porównaj wartości phpinfo();
I jak znajdziesz rozwiązanie mam ten sam problem (time out).. Daj znać |
|
|
![]()
|
|
Nie widzę poważnych zmian oprócz wersjia php na starym było 5.2 na tym 5.3.
Administracaj pisał że wysytyępuje błąd Premature end of script headers Ten post edytował portals 6.01.2012, 12:20:21 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 233 Pomógł: 87 Dołączył: 6.03.2009 Ostrzeżenie: (40%) ![]() ![]() |
porównaj wartości phpinfo(); I jak znajdziesz rozwiązanie mam ten sam problem (time out).. Daj znać Nie, Twój problem jest inny, Ty masz problem ze zrozumieniem, że wystarczy zmienić ustawienia Apacha dotyczące maksymalnego czasu wykonywania skryptu. Natomiast autor bierzącego tematu ma problem z błędem 500, który często jest niełatwy w debugowaniu. |
|
|
![]()
|
|
Niestety ciągle nie udało znaleść mi się przyczyn
![]() EDIT:Problem występuję po wykonaiu dowolnego zapytanie do bazy danych. Classa bazy danych jest taka:
Przepisałem ne PDO i działa. Ten post edytował portals 6.01.2012, 12:50:14 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 10:58 |