![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 22.04.2004 Skąd: Jarosław / Częstochowa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam,
chciałbym się dowiedzieć, co sądzicie na temat wykorzystania obiektów dla generowania samego kodu html czy jest to niepożądane działąnie czy jest bez znaczenia
a w klasie XHTML funkcja "produkująca" czysty html
pytam, ponieważ IE dziwnie się zachowuje podczas generowania powyzszej funkcji kiedy wywołuje samo
wszystko jest OK ale kiedy dorzucę do tego
podczas wchodzenia na stronę wyswietla komuniakat Program Internet Explorer nie może otworzyć miejsca internetowego http:// bla bla System nie odnalazł określonego pliku. po wcisnięciu OK i odświeżeniu strona normalnie się wyświetla nadmienię, że w Firefox'ie 0.9 problem nie występuje będę wdzięczny za jakiekolwiek zainteresowanie i ewentualną pomoc ![]() pozdrawiam Ten post edytował Łukasz Kotyla 14.07.2004, 17:26:49 -------------------- //++ jak wymysle to wpisze
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 335 Pomógł: 6 Dołączył: 7.03.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat hciałbym się dowiedzieć, co sądzicie na temat wykorzystania obiektów dla generowania samego kodu html czy jest to niepożądane działąnie czy jest bez znaczenia W takiej formie jak podales jest to bezsensowne. 1. sama klasa jest slabo zaprojektowany 2. nie daje wogole mozliwosci zmiany wygladu przez designerow, ktorzy nie znaja php. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 22.04.2004 Skąd: Jarosław / Częstochowa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
rozumiem :-)
ale nie wybiegając w przyszłość co może powodować wspomniany przeze mnie błąd w IE bo to najbardziej mnie teraz martwi w OOP dopiero raczkuję, a klase zawsze mozna rozbudować :-) dziekuje za wypowiedz -------------------- //++ jak wymysle to wpisze
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 46 Pomógł: 0 Dołączył: 6.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
IE ma to do siebie, ze bardzo długo trzyma pliki historii. Wyczyść całą zawartość plików tymczasowych i zobacz czy nie będzie różnicy.
|
|
|
![]()
|
|
opróżniłem tymczasowe, nie pomogło
sprawdzcie proszę czy u Was jest podobnie http://kotyla.boo.pl/test/index.php nie wiem co sie dzieje, myslalem ze to wina mojego IE 5.0 ale u znajomego na IE 6.0 nie pojawia sie błąd tylko pusta, biała strona - po odświeżeniu pojawia się właściwa Ten post edytował Łukasz Kotyla 15.07.2004, 13:31:46 -------------------- //++ jak wymysle to wpisze
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
U mnie jest ok. jakies kolorowe plaszczyzny.
Od 1 klikniecia -------------------- |
|
|
![]()
|
|
dziwna sprawa :/
po zainstalowaniu IE 6.0 pojawia sie błąd 404 Nie mozna odnaleźć strony, po odswiezeniu jest OK aha i czasem załaduje sie bez problemu za pierwszym razem czy moze to miec związek z Header("Location: ") bo juz nie wiem sam ![]() tylko ze przy wywoływaniu index nic z nagłówkami nie jest robione :/ # edit wina lezy po stronie Header('Location: '.$site_address.'/administrator/index.php'); nie mam pojecia dlaczego :-( nie wiem jak teraz w IE 5 bo zrobilem format:c i zainstalowalem IE 6 i nie pojawia sie komunikat z bledem tylko pusta strona teraz tylko podczas logowania po wcisnieciu przynisku Zaloguj pojawia sie pusta biala strona
czy moze ja cos zle robie ale kiedy zamiast Header("Location: "); zastosuje
wszystko dziala miodzio :-) jakies pomysly bo ja juz nie daje rady ![]() Ten post edytował Łukasz Kotyla 16.07.2004, 12:23:30 -------------------- //++ jak wymysle to wpisze
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 13:34 |