![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 11.07.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Prowadze serwis Green Day Polska! i mam cholerny klopot z szukaczem. Probowalem juz roznych skryptow i nic nie wychodzi. Eh.. czy moglby sie ktos podjac zrobienia szukacza na mojej stronie... mysle ze wiekszosci z was nie sprawi to wiekszego problemu, a mi by wiele pomoglo. Za pomoc nie moge zaoferowac raczej nic... no chyba ze ktos interesuje sie tego typu muzyka... albo jezeli ma swoja strone muzyczna to moge zalatwic miejsce w serwisie Bimber.pl. Pozdrawiam PS. Tylko prosze nie pisac co i jak powinienem zrobic.. to wiele nie pomoze;) Mowiac dosadnie... oczekuje ze ktos wykona brudna robote za mnie;) Ten post edytował senny 11.07.2004, 18:38:29 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 352 Pomógł: 1 Dołączył: 17.07.2003 Skąd: Kazanów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a texty trzymasz w mysql [lub innej bazie tego typu] czy w plikach? bo z mysql to wielkiego problemu nie ma by stworzyć prostą wyszukiwarkę, a z plikami to nie wiem ale chyba jest więcej zabawy ;]
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 11.07.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
no wlasnie o to chodzi ze w plikach :]
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 352 Pomógł: 1 Dołączył: 17.07.2003 Skąd: Kazanów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
znalazłem ten kod na dysku [ na pewno nie jest mój i nie wiem czyj jest ;] ]:
mozesz go sobie dostosować do własnych potrzeb jeśli tylko znasz choć troszke php ;] mi ta wyszukiwarka całkiem nieźle działała [EDIT] musisz sobie pozamieniać te krzaki na (to forum jest lekko wkurzające pod tym względem (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/mad.gif) ): & # 0 9 2 ; = \ [ukośnik] & # 3 3 ; = ! [wykrzyknik] Ten post edytował Ive 11.07.2004, 21:28:23 |
|
|
![]()
|
|
ok, wielkie dzieki, zaraz sie zajme tym;)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 04:46 |