![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 14 Pomógł: 0 Dołączył: 9.03.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
- szare tło artu i zdjęć nie pasuje do całości.
- typografia leży. - logo i top też za bardzo się nie komponuje. - aktywny przycisk nawigacji, czegoś mu brakuje, nie współgra z samą nawigacją. - brak stopki? (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Nawigacja, jej tło jest z tego wszystkiego najlepsze. Jak dla mnie szablon niedokończony. 3/10 Ten post edytował !*! 14.12.2011, 16:04:48 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 306 Pomógł: 42 Dołączył: 25.03.2010 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jest bardzo kiepsko. Wyszedłbym od razu z takiej strony.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 14 Pomógł: 0 Dołączył: 9.03.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
http://img861.imageshack.us/img861/7295/fryzurylayossut.png
Tutaj już lepiej? jest to mój pierwszy layout więc dopiero się uczę, chciałem sprawdzić jak to wygląda w innych oczach i jakie dobre rady mi dacie. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nieco lepiej. Szukaj inspiracji na http://dribbble.com/ czy gdziekolwiek.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 085 Pomógł: 231 Dołączył: 12.05.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja mam jedno pytanie na wstępie.
Na pewno jako użytkownik internetu przeglądasz od czasu do czasu strony innych ludzi. Jak myślisz, czym różni się Twój design od wyglądu innych stron? Pooglądaj sobie jak robione są DZISIAJ strony. Chciałabym podkreślić słowo DZISIAJ, ponieważ tworzysz wygląd zgodnie ze standardami sprzed 10 lat. Wtedy mógłby on faktycznie uchodzić za "na czasie". Ogólnie rzecz biorąc podpisuję się na pewno pod uwagami !*! Od siebie mogę dodać jedynie rzeczy uzupełniające: 1) korzystaj do dłuższych tekstów ze standardowych czcionek 2) Pogrubienie i pochylenie wykorzystuj tylko tam, gdzie chcesz coś podkreślić 3) Nie zmieniaj wszędzie koloru pierwszej litery - odwraca to wzrok użytkownika 4) Korzystaj ze standardowych i sprawdzonych rozwiązań - użytkownicy (inni niż dzieci) takich oczekują; najlepiej to osiągnąć podglądając jak zbudowane są inne witryny 5) Nie warto stosować zbędnych elementów graficznych - galeria moim zdaniem lepiej wyglądałaby jako zwykłe zdjęcia jedno pod drugim 6) Nie stosuj tak wielu rozmyć i gradientów, zwłaszcza w pierwszych layoutach - należy się nauczyć jak takie elementy dopasowywać do projektowanego wyglądu, najlepiej na pierwszy rzut ograniczyć je do mocno niezbędnego minimum 7) Logotyp jest brzydki |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 26.09.2025 - 20:20 |