Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

> Wejście na strone po spełnieniu warunku
c4ld3ra

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Witam, przeglądając strony natchnołem sie na coś takiego, że po załadownaiu sie strony nagle przesłoniła ją inna ciemna strona ( była w pewnym stopniu przezroczyta ) na ktorej był komunikat i musiałem kilknąć na jeden z dwuch przycisków aby dostać się do właściwej storny. Mógłby mnie ktoś nakierować jak zrobić cos takiego?
Go to the top of the page
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi (1 - 2)
!*!

-----

W JS uruchamiasz tzw "lightbox" można go zrobić w css. W ciastku zapisujesz czy ktoś potwierdził że chce wejść na stronę czy nie (aby później ten komunikat się już nie wyświetlał)

--------------------
Nie udzielam pomocy poprzez PW i nie mam GG.
Niektóre języki programowania, na przykład C# są znane z niezwykłej przenośności (kompatybilność ze wszystkimi wersjami Visty jest wiele warta).
+Quote Post
krowal

-----

Imo jeśli to ma pytać przed wejściem to lepiej to umieścić w kodzie i za pomocą jsa wyłączać po naciśnięciu przycisku.
  1. <div style="position:fixed;top:0px;left:0px;background-color:#000;width:100%;height:100%;opacity:0.7">
  2. tutaj dajesz pytanie i przyciski
  3. </div>

Oczywiście zanim tego diva wyświetlisz sprawdź czy użytkownik już wcześniej w niego nie kliknął i jeśli tak to w ogóle go nie pokazuj.

--------------------
Nawet świnka może wejść na drzewo kiedy jest chwalona :)
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Aktualny czas: 21.08.2025 - 13:13