![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 31 Pomógł: 0 Dołączył: 1.12.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, przeglądając strony natchnołem sie na coś takiego, że po załadownaiu sie strony nagle przesłoniła ją inna ciemna strona ( była w pewnym stopniu przezroczyta ) na ktorej był komunikat i musiałem kilknąć na jeden z dwuch przycisków aby dostać się do właściwej storny. Mógłby mnie ktoś nakierować jak zrobić cos takiego?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W JS uruchamiasz tzw "lightbox" można go zrobić w css. W ciastku zapisujesz czy ktoś potwierdził że chce wejść na stronę czy nie (aby później ten komunikat się już nie wyświetlał)
-------------------- Nie udzielam pomocy poprzez PW i nie mam GG.
Niektóre języki programowania, na przykład C# są znane z niezwykłej przenośności (kompatybilność ze wszystkimi wersjami Visty jest wiele warta). |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 561 Pomógł: 72 Dołączył: 15.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Imo jeśli to ma pytać przed wejściem to lepiej to umieścić w kodzie i za pomocą jsa wyłączać po naciśnięciu przycisku.
Oczywiście zanim tego diva wyświetlisz sprawdź czy użytkownik już wcześniej w niego nie kliknął i jeśli tak to w ogóle go nie pokazuj. -------------------- Nawet świnka może wejść na drzewo kiedy jest chwalona :)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 13:13 |