![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 194 Pomógł: 2 Dołączył: 12.04.2004 Skąd: Częstochowa Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Mam taki kodzik, który ma wyswietlać linki z bazy według pola sort:
problem w tym, że wyświetla tylko pierwszy rekord w tabeli, ja zbaraniałem, może ktoś z was widzi tu błąd. proszę o pomoc |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 712 Pomógł: 23 Dołączył: 27.10.2003 Skąd: z kontowni Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Może znajduje tylko jeden rekord w tabeli? Co przetrzymujesz w polu sort i co podajesz w zmiennej query?
|
|
|
![]()
|
|
Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 2 844 Pomógł: 20 Dołączył: 25.11.2003 Skąd: Olkusz ![]() |
Spr tak Jezlei nie daj pod tym echo mysql_error(); Może jakis błąd wysietli ( ja k bedzie wklej go tu ) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 194 Pomógł: 2 Dołączył: 12.04.2004 Skąd: Częstochowa Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
w tabeli jest około 10 rekordów, pole sort grupuje linki odzielnie dla strony gównej np: gl , czy galerii np: gal , tym zapytaniem wyrzucam z tabeli tylko te linki które są mi potrzebne na daną stronę, w zmiennej qery podaje właśnie nazwę gl albo gal wtedy wyrzuca mi z tabeli tylko te rekordy które zawierają te słowo w polu sort.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 17.09.2025 - 16:10 |