![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 16.06.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, debiutuje na tym forum (i w ogóle jeżelichodzi o fora), proszę więc o wyrozumiałość.
1. Czy można w liście <SELECT> ustawić domyślną wartość na NULL (żeby mi przed rozwinięciem nic nie wyświetlało). 2. Chciałbym, by po wyborze odpowiedniej wartości z pola wysłało mi formatkę. Pozdrawiam. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 166 Pomógł: 0 Dołączył: 1.04.2004 Skąd: Gdynia Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 16.06.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wielkie dzięki może być, a jak to zrobić, żeby mi w liście nie pokazywało tej pustej wartości?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 186 Pomógł: 0 Dołączył: 10.03.2004 Skąd: K-ce Ostrzeżenie: (50%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Cytat To nie jest odpowiedź: HTML Kod <select name="jakas_nazwa"> <option value="jakas_wartosc">Jakiś tekst ...ani rozwiązanie mojego problemu: Cytat 1. Czy można w liście <SELECT> ustawić domyślną wartość na NULL (żeby mi przed rozwinięciem nic nie wyświetlało). Do <SELECT> wstawiam wynik z zapytania SQL-owego, a nie chcę by w polu była widoczna jakaś wartość. Rozwiązaniem (trochę nie eleganckim) jest propozycja Yarecki-ego (dzięki). Może coś jeszcze i 2. problem? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 15.09.2025 - 06:48 |