![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 19 Pomógł: 0 Dołączył: 27.08.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Chciałbym się zapytać, czy istnieje (jeśli tak, to w jaki sposób?) możliwość odczytania znaczników HTML przesyłanych w treści wiadomości email za pomocą biblioteki SwiftMailer. Mam oto taki kod, obsługujący wysyłanie wiadomości email:
Chodzi mi o to, aby w treści wysłanej wiadomości email zamiast znaczników HTML typu <br>, <b>, itd. znajdowały się zinterpretowane wartości, np. przejście do nowej linii, czy też pogrubienie tekstu. Ewentualnie zamiast znaczników HTML mógłby być BBCode. Ten post edytował brutal1985 17.11.2011, 20:04:59 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 350 Pomógł: 31 Dołączył: 23.05.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 19 Pomógł: 0 Dołączył: 27.08.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A w jaki sposób mam go zmienić? Bo przyznam się szczerze po raz pierwszy mam do czynienia ze SwiftMailer.
Znalazłem coś w tym stylu, ale skrypt ten nie chce mi działać.
ma ktoś jakiś pomysł, jak to rozwiązać? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 350 Pomógł: 31 Dołączył: 23.05.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Po prostu w Twoim kodzie (pierwszy post) zamiast
daj
Pozostałej części Twojego kodu nie sprawdzałem, ale w manualu SwiftMailera masz elegancko opisane jak wysyłać e-maile. Stąd w razie problemów po prostu zapraszam do dokumentacji. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 08:57 |