![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 42 Pomógł: 0 Dołączył: 6.11.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześć(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Mam taki kod, który sprawdza czy użytkownik jest zalogowany.
To nie jest mój kod! I oczywiście funkcja exit; przerywa działanie kodu jak jest użytkownik niezalogowany i obcina resztę strony. Czy można temu zapobiec? Kiedyś udało mi się podmienić exit; na coś innego ale już nie pamiętam. Może być też inny kod, byleby działał(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 885 Pomógł: 463 Dołączył: 3.10.2009 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wywal ten kod i napisz swój. I nie przyznawaj się do podejścia "byleby działało".
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 42 Pomógł: 0 Dołączył: 6.11.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tylko, że prowadzę moją stronę www, umiem html, umiem css, a php ukończyłem 3 kursy nie nie rozumiem tego. A potrzebuje logowanie i rejestracje więc skorzystałem z tego:
Skrypt Bo nic lepszego nie znalazłem:) Jeśli macie jakieś gotowce to możecie podać(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 885 Pomógł: 463 Dołączył: 3.10.2009 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
forum.php.pl ->(wyszukiwarka) -> bezpieczne logowanie. Coś marne te "kursy" (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
![]()
|
|
I co? Szukałem, znalazło 3 tematy. I żaden nieprzydatny. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Ale miałeś chęci... A da się zastąpić exit; aby przerywało pracę skryptu a nie ucinało stronę?
|
|
|
![]()
|
|
Usuń exit i jakoś ładnie obsłuż tę sytuację. Ogólnie nie napisałeś, jaki efekt chcesz uzyskać.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.09.2025 - 06:58 |