|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 120 Pomógł: 0 Dołączył: 17.10.2006 Ostrzeżenie: (0%)
|
Witam potrzebuję pomocy z webapi. Nie za bardzo się czuje w programowaniu obiektowy a muszę na stronę www ściągnąć dane kontrahentów, którzy dokonali zakupów u danego użytkownika. Poniżej wkleje kod który mam proszę o indormację co jest nei tak i jak go wywołać, żeby na stronie wyświetliły mi się wyniki:
Jeśli kod jest dobry to jak go wyświetlić na stronie żebym widzieł wyniki? Z góry dzięki z pomoc |
|
|
|
![]() |
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 47 Pomógł: 10 Dołączył: 1.03.2010 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%)
|
Z szybkiego przeglądania dokumentacji powiedziałbym, że musisz w widoku zrobić tak:
Nigdy nie używałem tego API, ale wszystko jest w dokumentacji więc powinieneś sobie poradzić. |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 120 Pomógł: 0 Dołączył: 17.10.2006 Ostrzeżenie: (0%)
|
Ja wiem, że ejst dokumentacja nawet się z nią zapoznałem ale tak jak napisałem wyżej nie zajmuję się programowaniem obiektowym i nie bardzo wiem jak się w nim poruszać nawet jeśli chodzi o głupie wyświetlenie wyników danej funckji czy tam klasy. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Dlatego poprosiłem o korekte tego co mam lub jeśli to jest dobrze to o wpisanie wywołania.
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 47 Pomógł: 10 Dołączył: 1.03.2010 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%)
|
Dlatego napisałem Ci jak to wywołać (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|
No własnie to nie ruszyło (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Czy może to być spowodowane błędem w classie? nie wiem może coś pominąłem ?
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 711 Pomógł: 127 Dołączył: 5.07.2008 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
$nr_aukcji = 1889144285;
czy to jest numer konkretnej aukcji, z której mi pobierze dane kontrahenta? Mi załeży na tym, żeby wyświetlić dane wszystkcih kontrahentów którzy zapupili "coś" na wszystkich aukjach danego użytkownika. Kod który jest powyżej wywala mi na ekran: Array ( [0] => stdClass Object ( [item-id] => 1889144285 [users-post-buy-data] => Array ( ) ) ) Po podstawieniu numeru akkcji danego użytkonika mam: Array ( [0] => stdClass Object ( [item-id] => numer aukcji ) ) a mi zależy żebym mi wywaliło na ekran: imie nazwisko, adres itp. Ten post edytował Kryszic 5.11.2011, 10:55:41 |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 711 Pomógł: 127 Dołączył: 5.07.2008 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%)
|
Jest to numer konkretnej aukcji, z której mi pobierze dane kontrahenta. Żeby pobrać wszystkich kupujących ze wszystkich aukcji to już trzeba użyć szeregu metod w celu uzyskania id aukcji.
Numer aukcji musi należeć do użytkownika którego wpisujemy jako ALL_LOGIN Ten post edytował cycofiasz 5.11.2011, 10:57:08 |
|
|
|
|
|
|
|
Dobra podstawielm numer aukcji zsakończonej i działa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Dużo roboty będzie z tym zeby sam automatycznie mi wywalał wszystkich kontrahentów z aukcji zakończonych? Żebym nie musiał wpisywać numeru aukcji?
|
|
|
|
|
|
|
|
Nie jest dużo wg mnie. Poczytaj dokumentację, masz tam metody doMyAccount2, doGetSiteJournal które możesz wykorzystać do wychwycenia zakończonych aukcji.
Poświęć na to trochę czasu, przy okazji nauczysz się nieco OOP. |
|
|
|
|
|
|
|
No dobra dzięki bardzo za pomoc.I jeszcze jedno pytanie jak bym miał problem żeby to ogarnąć to czy była by taka możliwość żebym Ci to zlecił i oczywiście zapłacił za robote? jeśli tak to jaka była by cena?
Napiszę jescze raz o co chodzi. Chce pobrać dane wszystkich kontrahentów którzy dokonali zakupów u wskazanego loginem hasłem i kluczem użytkownika. |
|
|
|
|
|
|
|
Jest taka możliwość. Jak coś to pw.
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Aktualny czas: 24.12.2025 - 13:42 |