![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 660 Pomógł: 13 Dołączył: 9.06.2004 Skąd: Wrocław i okolice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam stronę z ramkami:/ nisetety muszą być ramiki, i teraz tutj moje pytnaie: jak zrobić header("Location: ...."); aby nowa strona pojawiała się w całym oknie, a nie tylko w ramce (target = "_parent")
Pozdrawiam i dziękuje za każdą odpowiedź -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 178 Pomógł: 0 Dołączył: 2.11.2003 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 660 Pomógł: 13 Dołączył: 9.06.2004 Skąd: Wrocław i okolice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Okej, dziala jako tako:/ tzn mam na jednej stronie:
gdzie $i jest tablicą wszystkich elementów zaznaczonych checkboksami, a plik eksporcik.php wygląda następjuąco:
i teraz jak w pierwszym oknie uruchamia sie skrypt, to owszem, dane dopliku zamówienia.xls, się zrzucają, ale wszystko co bylo do tej pory na stronie 1. Znika, pozostaje biała strona :/ (no górna ramka)...a ja bym chcial tylko zaimportować tablice $i, tak aby strona pozostała dalej "aktywna".....acha i jeszcze jeden problem: jak importuje w taki sposób, to do pliku owszem zrzucają się dane otoczone ramkami, ale "standardowe ramki" (te niedrukowalne) w excelu znikają:/ Dzięki za każdą pomoc -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 08:49 |