![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 73 Pomógł: 0 Dołączył: 7.06.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, mam problem z wysłaniem bazy przez phpmyadmin w którym pisze "(Maksymalny rozmiar: 8 192 KB)" moja baza ma ok 100 Mb i mimo powiększenie wszytkich parametrow w pliku php.ini dalej nie mogę wysłać bazy ? Kto wie jaki dokładnie parametr odpowiada ze wilkośc przesyłanej bazy i gdzie go można znaleźć ?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 47 Pomógł: 3 Dołączył: 13.10.2010 Skąd: Świdnica Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Znajdź w php.ini upload_max_filesize i ustaw rozmiar.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 73 Pomógł: 0 Dołączył: 7.06.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Gdyby to było to to nie było by problemu, mam tę wartość na 2000M i dalej nic się nie zmieniło ;/
PS kiedyś miałem podobny problem i jakoś to zrobiłem a teraz mam inna wersje linuxa i już jest problem ;/ |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 47 Pomógł: 3 Dołączył: 13.10.2010 Skąd: Świdnica Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Na pewno zmieniasz w odpowiednim pliku "php.ini"? Dla różnych wersji php prawdopodobnie masz odrębny plik konfiguracyjny.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 18.09.2025 - 16:16 |