![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 360 Pomógł: 34 Dołączył: 20.08.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam !
Mam problem z wykonaniem stronicowania listy produktów, które wyświetlaja się na stronie. Wzoruje się na temacie napisanym przez Nospor LINK jednak nie chce mi to działać. Może ktoś pomóc, potrzebuje proste stronicowanie z wyświetlaniem 15 wyników na stronie. Poniżej kod:
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 36 559 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Cytat jednak nie chce mi to działać Super opisany problem.... jak masz zamiar tak robić wstawki to nie rób ich w ogóle bo nic z tego nie wynika.Napisz co ci nie działa, jak tego używasz itp. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 360 Pomógł: 34 Dołączył: 20.08.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mój błąd przepraszam, staram się zrobić to w następujący sposób, ale lista produktów nie ładuje się dodatkowo ucinająć mi dolną część strony.
Na początku robiłem w ten sposób, ale nie umiem dorobić do tego stronicowania i chciałem skorzystać z tego co Ty opisałeś.
Poniżej kod z wykorzystaniem Twojego pomysłu. Jednak problem wygląda jak opisałem na początku.
|
|
|
![]()
|
|
Cytat . Jednak problem wygląda jak opisałem na początku. Niestety, ale na początku napisałeś: "Nie działa". A to nie jest opis problemu.Kolejna sprawa: skoro rekordy wyświetlasz dla jakiś tam warunków to i liczyć ich liczbę też musisz dla tego warunku. |
|
|
![]()
|
|
Hmmm, zrobilem w następujący sposób, ale nadal nie chce zaskoczyć.
|
|
|
![]()
|
|
Jak to mówią: problem jest między krzesłem a monitorem....
Po raz ostatni pytam: co znaczy " nie działa" co znaczy " nie chce zaskoczyć" ? Co się dzieje, co się nie dzieje, pali się coś, dom się sypie, a moze nie wyświetla się pager, a moze nie wysłietlają się rekordy, a moze wyswietlają sie błedy? Czy tak cięzko to napisać? Czy tak ciężko to napisać po trzech postach, w których zwracają ci ciągle na to uwagę? I na koniec: Temat: Jak poprawnie zada pytanie |
|
|
![]()
|
|
Jak to mówią: problem jest między krzesłem a monitorem.... Po raz ostatni pytam: co znaczy " nie działa" co znaczy " nie chce zaskoczyć" ? Co się dzieje, co się nie dzieje, pali się coś, dom się sypie, a moze nie wyświetla się pager, a moze nie wysłietlają się rekordy, a moze wyswietlają sie błedy? Czy tak cięzko to napisać? Czy tak ciężko to napisać po trzech postach, w których zwracają ci ciągle na to uwagę? I na koniec: Temat: Jak poprawnie zada pytanie We wcześniejszym poście napisałem Cytat ale lista produktów nie ładuje się dodatkowo ucinająć mi dolną część strony. dodatkowo nie wyświetla mi się pager i mam takie błędy: Cytat Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/conceptlab/ftp/odee/projekty/greenstep/produkty.php on line 49
Fatal error: Class 'Pager' not found in /home/conceptlab/ftp/odee/projekty/greenstep/produkty.php on line 51 |
|
|
![]()
|
|
W takim razie teraz ja przepraszam, musiałem tego niezauważyć.
1) Podałem ci linka do wątku, w którym są wskazówki. Zastosuj się do nich a pojawi ci się jeszcze wiele innych błędów, które wyjaśni wiele rzeczy. 2) Cytat Fatal error: Class 'Pager' not found in /home/conceptlab/ftp/odee/projekty/greenstep/produkty.php on line 51 A to to już chyba żart z Twojej strony.... nie includujesz klasy pagera i się dziwisz ze nie działa :/
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 2.10.2025 - 22:30 |