![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 65 Pomógł: 0 Dołączył: 6.11.2008 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześć wam
W imieniu mojej dziewczyny: Jestem studentką V r, psychologii Przeprowadzam badania, w których niezbędni są ludzie (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) potrzebuje Was! Mój temat pracy to zachowania i postawy ludzi wobec wiary i wyznań. Badania obejmują trzy grupy ?katolicy, ateiści, buddyści. Poszukuje ludzi w wieku od 20 do 35 r, życia . Badam 3 testami plus ankieta. Bardzo Was proszę o pomoc. Chciałabym , aby te badania w jakimś stopniu były rzetelne i uzupełnione przez konkretnych respondentów dlatego też pomyślałam o tym portalu. Goni mnie czas więc mam nadzieje, że mi nie odmówicie (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) (ale brzmi to nieskromnie) hehe Potrzebuję głównie ateistów. Jeśli wyznajecie taką filozofię życiową to proszę serdecznie Was o pomoc. Dziękuje Wam za Wasz poświęcony czas to jedyne co mogę zrobi .Mam nadzieję, że tak jak Wy pomożecie mi tak kiedyś i Wam też ktoś się odpłaci. Pozdrawiam, Aśka! Testy do wypełnienia pod adresem: http://t.studio-creator.pl |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 455 Pomógł: 69 Dołączył: 23.10.2004 Skąd: Oświęcim Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wymóg rejestracji nie zachęca...
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 306 Pomógł: 42 Dołączył: 25.03.2010 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wypełniłbym chętnie, ale jak jest rejestracja to nie mam czasu się rejestrować. ;]
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 592 Pomógł: 62 Dołączył: 3.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Fajne pytane:
Cytat Jaki jest rodzaj Twojej pracy zadowej? boje się pomysleć o co chodzi z tą pracą zadową... (IMG:style_emoticons/default/haha.gif) BTW, chciałem nawet wypełnić, ale ankiety nie są dobrze skonstruowane, sorry Ten post edytował rzymek01 26.10.2011, 19:37:19 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 65 Pomógł: 0 Dołączył: 6.11.2008 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Każda uwaga jest cenna. juz poprawiony błąd wynikający z pośpiechu (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
rejestracja konieczna zeby się testy nie przemieszały. rejestracja zajmuje 15sek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 455 Pomógł: 69 Dołączył: 23.10.2004 Skąd: Oświęcim Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie rozumiem w jaki sposób miałyby się "przemieszać". Rejestracja wymaga podania adresu e-mail. Nie ma żadnych informacji co z nim będzie robione, czy będzie go można później bezproblemowo usunąć z bazy itp.
Poszło. Trzeba było napisać przed rejestracją, że konto jest po wypełnieniu automatycznie usuwane. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 332 Pomógł: 294 Dołączył: 12.10.2008 Skąd: Olkusz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
przy ankiecie denerwujące jest po wpisaniu zawodu, że cały formularz trzeba wypełnić jeszcze raz jeśli zawód nie przejdzie walidacji (mój nie przeszedł i wszystkie dane zostały skasowane)
nie rozumiem dlaczego "ż" należy do niedozwolonych znaków - sprawdź długość wpisanego tekstu jeśli jest to pole obowiązkowe i wystarczy zrobić bindowanie w PDO np. by nie było zagrożenia SQL iniection... swoją drogą dłuuuuuuga ta ankieta... Ten post edytował zegarek84 26.10.2011, 20:36:09 |
|
|
![]()
|
|
ankieta niestety kasuje się jak nie przejdzie ale pozostale testy na szczescie zostają nienaruszone jak nie przejdą (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
co do opcji zawód zrobilem na szybko A-Za-z bez zadnych dodatkowych znaków chociaż wiem, ze powinienem. poprawie to jeszcze (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) dziekuje za wypełnione testy. Nie będę ukrywał, że zależy nam najbardziej na Ateistach ;D Ankieta poprawiona, w przypadku błędu nie kasuje wprowadzonych danych, dodatkowo w testach jak pominiemy pytanie zaznaczone będzie które to, no i ankieta przyjmuje polskie znaki (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) dzieki za uwagi (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 0 Pomógł: 0 Dołączył: 2.11.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zaraz wypełnię test.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 3.10.2025 - 05:04 |