![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 370 Pomógł: 43 Dołączył: 1.12.2007 Skąd: Kędzierzyn Koźle Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam mały problem, muszę wygenerować plik txt w locie - wyczytałem że służy do tego:
problem w tym, że muszę to umieścić w środku "wyjścia", chodzi o to, że wyświetla się header strony (logo, menu etc.) i dopiero potem wykonuje się mój kod. Robiąc coś takiego:
w pliku mam całą stronę (header i reszte). Jak zrobić aby w pliku znalazły się tylko dane z bazy? Edit: jednak jest problem wcześniej, jak wstawię headery to strona się w ogóle nie wykonuje, wpisując adres przeglądarka nawet na niego nie przechodzi ;/ Ten post edytował krzywy36 14.10.2011, 12:45:54 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 798 Pomógł: 307 Dołączył: 13.05.2009 Skąd: Gubin/Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Więc generuj ten plik na innej podstronie, a tą podstronę umieść w tej stronie pobierania jako link, wtedy jakby strona na której aktualnie jest zostanie, a wyskoczy tylko plik do pobrania. Oczywiście ta podstrona na której ma być generowany plik, niech na niej nie będzie żadnego html/css (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 370 Pomógł: 43 Dołączył: 1.12.2007 Skąd: Kędzierzyn Koźle Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
chodzi o to, że ten cały "framework" jest zrobiony tak, że jakieś dane i tak są wyświetlane przed wykonaniem mojego skryptu. Myślałem też nad zrobieniem tego w "czystym" pliku, tylko tam musiałbym dołączać klasy funkcje etc - troche to nieestetyczne zważywszy na nasz "framework" ale zrobię tak w ostateczności. Miałem jednak nadzieje że da się to zrobić jakoś inaczej.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 24.08.2025 - 04:29 |