![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 362 Pomógł: 27 Dołączył: 14.09.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześć. Sprawa jest prosta: potrzebuję kalendarz na stronę, mam takie wymagania:
- najlepiej opcja widoku 5dniowego pn-pt - możliwość zmiany koloru wydarzenia - nie najgorszy wygląd embed - powtarzanie wydarzeń Google Calendar by się sprawdził, ale niestety w widoku embed nie są rozróżniane różne kolory wydarzeń.. -------------------- zmoderowano - waga i rozmiar
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 592 Pomógł: 445 Dołączył: 12.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A fullcalendar?
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Admin Techniczny Grupa: Administratorzy Postów: 2 071 Pomógł: 93 Dołączył: 5.07.2005 Skąd: Olsztyn ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 362 Pomógł: 27 Dołączył: 14.09.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Fullcalendar ma zbyt ogólne godziny, mi potrzebne są co najmniej z dokładnością do 5 minut.
jqeventcanelndar natomiast nie łyka mi zmienionych kolorów z Google Calendar, wszystkie eventy mają ten sam kolor kalendarza. -------------------- zmoderowano - waga i rozmiar
|
|
|
![]()
|
|
![]() Admin Techniczny Grupa: Administratorzy Postów: 2 071 Pomógł: 93 Dołączył: 5.07.2005 Skąd: Olsztyn ![]() |
jak sie bawiłem nim w pracy to mozna było zmieniac kolory, fakt tylko ze uzywałem go jako plugin do symfony, ale dało sie
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 677 Pomógł: 89 Dołączył: 31.08.2003 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Fullcalendar ma zbyt ogólne godziny, mi potrzebne są co najmniej z dokładnością do 5 minut. To akurat jest konfigurowalne - http://arshaw.com/fullcalendar/docs/agenda/slotMinutes/ -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 181 Pomógł: 9 Dołączył: 28.08.2006 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W pracy rzeźbiłem w dhtmlxscheduler - bardzo dużo dodatków, fajny support na forum i ogółem rzecz biorąc dość konfigurowalny, ale źródła to droga przez mękę.
-------------------- "Zero 'errorów' nic nie oznacza. Walidator sprawdza tylko składnię. Kod strony jest jak psu z d**y wyjęty i to, że walidator świeci się na zielono nie oznacza, że ta kupa jest ładna" - mike
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 05:03 |