![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 79 Pomógł: 0 Dołączył: 23.05.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam kolejny głupi problem, zapisuje zmienne do pliku jak je wyświetlam na ekranie to mam np: "Bartek" tak jak wprowadziłem z dużej litery, ale po zapisie do pliku wszystko się wali i wszystkie litery są małe.
-------------------- Systemy dedykowane, Magento, Typo3
PascalSystem.pl |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 712 Pomógł: 23 Dołączył: 27.10.2003 Skąd: z kontowni Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Żuć kawałkiem kodu...
-------------------- "Coś się kończy, coś się zaczyna." Andrzej Sapkowski
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 701 Pomógł: 0 Dołączył: 26.06.2002 Skąd: Londyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
to nie koniecznie wina php, moze to byc CSS.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 79 Pomógł: 0 Dołączył: 23.05.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W tej chwili jestem w pracy wjęc nieżucem kodem ale, wygląda to tak:
![]() ZMODEROWANO seaquest uzywaj bbcode!!! Ten post edytował seaquest 1.07.2004, 18:18:47 -------------------- Systemy dedykowane, Magento, Typo3
PascalSystem.pl |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 698 Pomógł: 3 Dołączył: 28.03.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Z tego kodu nic nie wynika... każdy wie że plik się otwiera fopen, a dopisuje się fputs. Lepiej poczekać z wysyłaniem kodu, jak się go nie ma przy sobie. A tak poza tym zobacz do pliku czy znaki są tam już duże. To dużo wyjaśni, bo będziesz wiedział czy zapis jest zły, czy odczyt jest zły...
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
To przecież napisałem że zmienne po wczytaniu z formularza mają duże litery na początku bo jak wpiszę
echo $zmienna; to się wyświetli a jak ją zapiszę to wpliku wszytskie litery są małe ![]() i tu jest problem -------------------- Systemy dedykowane, Magento, Typo3
PascalSystem.pl |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 554 Pomógł: 0 Dołączył: 4.04.2002 Skąd: Tychy Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
php => php Poczatkujacy
-------------------- "Real children don't go hoppity-skip unless they are on drugs."
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 07:50 |