![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 77 Pomógł: 0 Dołączył: 1.11.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Pobieram sobie dane w ten sposób. Funkcja pobierająca dane znajduje się w klasie w osobnym pliku. Samo zapytanie działa bez problemów. W samej funkcji dane są pobierane. Funkcja echo mysql_num_rows($result); zwraca 1 row, tyle pownna. Nie wiem co to za błąd. Po stronie skryptu wyświetlającego wywala mi Resource id#6. Poproszę o małą pomoc...
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 958 Pomógł: 574 Dołączył: 23.09.2008 Skąd: wiesz, że tu jestem? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 54 Pomógł: 12 Dołączył: 4.08.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
"Resource id# " Znaczy, że wyświetlasz zasób, czyli w tym kodzie co pokazałeś jest to zmienna $result. A powinieneś wyświetlać $obiekt->row.
Powinieneś pokazać fragment "skryptu wyświetlającego", który powoduje błąd oraz skąd bierze dane które wyświetla. Poza tym na szybko: w linii 36 masz $thisrow['d_ANEX'];, a pewnie powinno być $this->row... I te zabawne inkrementacje. Zdajesz sobie sprawę, że w każdej linijce skryptu w $counter daje liczbę o jeden większą? A więc: $this->id_adv[0] = $this->row['ID_']; $this->object_name[1] = $this->row['_NAME']; $this->object_type[2] = $this->row['_TYPE']; $this->region[3] = $this->row['REGION']; Poza linią 33 powinieneś wywalić pozostałe plusiki znajdujące się po $counter |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 2.10.2025 - 19:12 |