![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 20.09.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, napisałem skrypt logowania w PHP, lecz mam pewien błąd z którym nie potrafię sobie poradzić, a mianowicie:
W bazie danych mam 2 użytkowników (Pola w bazie są oznaczone jako TEXT): ______________ |LOGIN | HASLO | | 1 | 1 | -------------------- | 1a | 1a | -------------------- Na konto o loginie 1 i haśle 1, bez problemu mogę się zalogować. A gdy tylko w Loginie lub haśle pojawi się litera, pojawia się błąd. KOD PHP:
Proszę o pomoc, już nie mam do tego głowy (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) . |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 66 Pomógł: 1 Dołączył: 24.09.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zapomniałeś o apostrofach. Pamiętaj że w zapytaniu string musisz odróżnić od liczb / pól. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 20.09.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dziękuje ci bardzo, nawet nie zauważyłem tego błędu. Taka pierdoła i 3 dni stracone... Dzięki i pozdrawiam.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 2.10.2025 - 17:46 |