![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 5.09.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, o to mój problem: chcę skorzystać z dwóch skryptów jeden do menu aby linia po najechaniu sobie 'slajdowała' i drugi to opisy do projektów pokazywane 'fadem' lub 'wślizgiem' niby oby dwa
skrypty są do jquery ale niestety jeśli działa jedne to nie działa drugi i na odwrót (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) kombinowałem z noConflict ale nic to nie dało (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) czy ktoś ma jakiś pomysł jak połączy oba ocene skrypty żeby śmigały? Strona: http://www.havok.pl/beta obecnie dziła menu ale wystarczy usunąć 'easing.js' i menu przestaje działać a zaczyna działać caption (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Ten post edytował havocki 15.09.2011, 19:40:44 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 254 Pomógł: 39 Dołączył: 6.12.2010 Skąd: localhost Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Może wrzuć obydwa skrypty do jednego pliku (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 5.09.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/questionmark.gif) który do którego (IMG:style_emoticons/default/questionmark.gif)
Dobra zrobiłem, można usunąć (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 15.09.2025 - 04:53 |