![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 149 Pomógł: 2 Dołączył: 31.01.2010 Skąd: Konstancin-Jeziorna Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W consoli Google chrome pokazuje mi , że ścieżka do pliku nie istnieje , a jak klikam na błąd to normalnie odpala mi plik.
Wszystko robię na localhoscie (Xampp). funkcja rejestracji
Plik gdzie jest wszystko wywoływane :
Plik tpl
Co może być źle ? Ten post edytował GameMaker 9.09.2011, 17:42:00 -------------------- Movie CMS v 0.1 - Postęp
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 31 Pomógł: 1 Dołączył: 29.10.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Na moje oko to masz coś ze ścieżkami pokopane ale ciężko się połapać w Twoim kodzie zakładam, że jest to wywoływane z jakiegoś pliku index.php czy coś w ten deseń.
./ - oznacza ten sam katalog w drzewie katalogów w którym znajduje się plik do którego wpisałeś ./, np. wpisując do pliku picture.php takie coś
odwołujesz się do pliku picture.png w tym samym katalogu co picture.php ../ - oznacza katalog wyżej w drzewie katalogów w którym znajduje się plik do którego wpisałeś ../, np. wpisując do pliku picture.php takie coś
odwołujesz się do pliku picture.png w katalogu wyżej co picture.php wracając do Twojego kodu piszesz, że:
a niżej piszesz:
zakładam, że tutaj coś jest nie tak, ale nie piszesz gdzie są poszczególne pliki i dlatego ciężko mi jest coś sensownego wywnioskować, sugerował bym analogicznie do reszty spróbować:
jak nie podziała pisz, będziemy walczyć Ten post edytował Sokon 10.09.2011, 04:14:08 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 10:55 |