![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 201 Pomógł: 3 Dołączył: 10.04.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,posiada ktoś w/w wymieniony system ?
Ja go pobrałem z 3 źródeł próbuje zainstalować na virtual box, ale się nie da Instalator cały czas robi te same kroki jak zbieranie informacji,konfiguracja sieci,czasu po tym robi resert i tak cały czas. Chciałbym sprawdzić i pobrać z niego muzyczkę logowania do systemu i wyłączenia systemu, jednakże samemu nie instalując systemu nie jestem wstanie tego dokonać. Ma ktoś z WAS zainstalowany ten system albo poprawną jego wersję ? - czy też wie jak rozwiązać mój problem ? - mogę nagrać VIDEO i dać na YT jeżeli to pomoże wam zrozumieć co mi się dzieje podczas instalacji. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 045 Pomógł: 141 Dołączył: 19.09.2006 Skąd: B-tów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
wygląda na to że jest to jakaś wersja oparta o win98 a tego na VB nie da się zainstalować |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 199 Pomógł: 31 Dołączył: 22.03.2004 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 201 Pomógł: 3 Dołączył: 10.04.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Virtual Pc a BOX to różne programy i już nie trzeba z tym
Znalazłem na YouTube filmiki z tego systemu i zrobiłem screeny (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Ale dzięki za zainteresowanie się tematem. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 14:39 |