![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 43 Pomógł: 5 Dołączył: 9.03.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Integracja pomiędzy tinymce i elfinder'em działała koncertowo aż tu nagle nie działa bez dania jakiejś konkretnej przyczyny. Sposób integracji nie był kompletnie ruszany i był identyczny jak ten ze strony elFinder'a.
Podlinkowanie w tinymce: Odebranie na stronie docelowej:
Teraz doszło przekazanie parametru o intuicyjnej nazwie kurdes aby nie było określenia części ciała na cztery litery d pierwsza i nie chodzi o dłoń. Niestety ani paramter się nie wyświetla ani także nie można uzyskać callback. Testowałem czy coś takiego jest wogule możliwe i poza projektem działa to bezproblemowo. test.htm dwa.htm
w związku z tym czy symfony może w jakiś sposób to blokować? Czy może coś innego? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 53 Pomógł: 7 Dołączył: 10.03.2011 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Konsola javascript pokazuje jakieś błędy?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 43 Pomógł: 5 Dołączył: 9.03.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tak pokazuje:
Błąd: window.tinymceFileWin is undefined Dziękuję za odpowiedź już wiem o co chodzi ;] postępowałem zgodnie z dokumentacją w której pisało iż link ma być absolutny ale to nie jest prawda. Owszem na localhost działało z linkiem absolutnym ale już na zdalnym serwerze nie trzeba było zmienić link na taki odnoszący się ze wskazanego miejsca i już jest wszystko dobrze;] Jeszcze raz dziękuje za odpowiedź |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.09.2025 - 11:50 |